tisdag 27 februari 2007

Radhus

Nu är det ju så att vi köpt ett radhus och med försäljningen av vå nuvarande lägenhet, packning och flytt inom de närmsta två månaderna, så blir det nog inte så mycket skapat alls här. Inte för att jag direkt är en snabbis med det annars men....

Nej, det är kanske inte det vackraste radhus man sett. Men det är kanonfint inuti och det har en tomt som mina flickor kan leka på. Hela 441 kvm tomt, eftersom det är ett gavelhus. :-)

Shopaholic

Nej, jag har INTE köpt Rhonna Farrers clearstamps nedanför. Inte alls. ICKE!! *in denial*









Alltså....de är så läckra. Hade jag kunnat doodla som andra kan så kanske jag hade gjort det. Nej, de här är bara för snygga för att låta bli.

måndag 12 februari 2007

Tester

I ett vuxentest som jag såg hos Peterlina fick jag 26 vuxenpoäng. Rätt högt men inte lika högt som Peterlina. Ha! Det måste betyda att jag är yngre än henne. *slår fast* :D

Den andra testen som cirkulerar är denna:

Kreativa egot (300-400 p)



Du är en kreativ och noggrann person. Du har ett gott självförtroende och värdesätter din förmåga att skapa. Du skulle trivas lika bra som bagare som civilingenjör. Vad du väljer har att göra med hur lång tid du är beredd att studera.

Andra yrken där du troligen skulle komma till din rätt är:
Skådespelare
Kosmetolog
Konstnär
Musiker
Copy
Kock
Arkitekt
Konservator
Programmerare
Web-designer
Författare
Sömmerska
Designer
Grafiker
Illustratör
Scenograf
Danspedagog



Inte helt otippat. Det verkar som att väldigt många scrappare får detta resultat. Och programmerare som jag tänker bli när jag blir stor dessutom. Det stämmer ju! ;)

måndag 5 februari 2007

Rebecca 3,5 år

Gjorde den här LO:n av Basic Greys Blush-serie och satt med en LO utan någon som helst journaling. Så tänkte jag att jag kunde lista några saker som är aktuellt för becca just nu i hennes liv.

söndag 4 februari 2007

Halsband igen

Jo, jag var ju inne och fikade med pysselmaffian i fredags och jag passade naturligtvis på att handla lite pyssel då man ändå rörde sig på stan. Gick till Pärlshopen i Sture-gallerian och handlade lite kedja (se nedan), i övrigt är de väldigt dyra på sina pärlor. Fördelen är väl att man kan shoppa i lösvikt.
Sedan vidare till Panduro där snäckskalspärlor inhandlades i jättehärliga färger.
Det blev således halsbandet och armbandet nedan som sprang ur den materialkombon.

torsdag 1 februari 2007

Petade ihop ett kort

Jag gör ju inte så himla många kort alla gånger. Ett hjärtligt kort med de senaste Hänglar-stämplarna.