måndag 22 januari 2007

Min stil är ingen stil alls

Så är det. Jag kan inte hitta någon gemensam nämnare i mina LOs. Ibland är de rååååsa och softa och luddiga. Ibland är de med massor av mönstrat och krusiduller. Ibland är de raka och enkla utan mönstrat. Jag blir inte klok på det här. Det är inte så att jag är missnöjd med någon LO baserat på stilen utan det är andra faktorer som gör att jag ibland är mindre nöjd. Jag måste därför konstatera att jag har en väldigt blandad stil. Inga igenkänningstecken alls. Inte som Fiffi eller Karolina, där ser man ju direkt vem som ligger bakom LO:en. Ingen stil alls är alltså min stil. *slår fast*
4 kommentarer:

Maria sa...

Jag har inte sett så väldigt många alster av dig men det jag har sett har jag gillat! Och WOOOW, jag sitter här och häpnar över hur otroligt läcker Kontrast-LOn är - den är superhäftig!

jenny_li sa...

Du gör SNYGGA layouter, det räcker väl?! Måste alla se likadana ut? Äh, skapa och ha kul, det du gör blir vanvettigt snyggt oavsett, så det så!

Tänk såhär istället: du behärskar MÅNGA stilar och kan mixa å matcha som du vill. Deru!

Carcol sa...

enny_Li: ja, det var lite så jag började tänka faktiskt. Det är ju skitkul att kunna göra många olika saker och ändå känna att det är "mitt".

webmosterhelene sa...

Kikar tillbaka!! Asch, det där med stil... Jag är som du :) Kastar mig mellan olika färgställningar och olika typer av "stilar" :) Det är min stil, och uppenbarligen din oxå! Huvudsaken är att du skapar och SNYGGT blir det!