lördag 3 mars 2007

Cyber crop på Scrappiz

Kors i taket, jag har faktiskt scrappat! Dock så är jag som vanligt inte särskilt nöjd med det jag har gjort. Det är helt enkelt så att crops inte passar mitt sätt att scrappa. Jag är jättedålig på att skapa efter skisser och andra utmaningar på den lilla tid som ges. En LO måste få växa fram hos mig för att den ska kännas riktigt rätt så där. Jag är dock nöjd med att ha fått NÅGOT scrappat. Det har stått helt still här nu med försäljning av lägenheten med iordningställande och förestående visningar (som nu inte blir av för vi har sålt den på VIP-visning). Tänk vad bra det blir sen, i nya huset, med en alldeles egen scraphörna. Ett ställe där alla saker får lämnas framme om jag så önskar. Nu håller jag till på köksbordet och familjen uppskattar väl inte alltid att det ligger QK-utstansat, spillpapper, glue dots och annat skräp där. Jag är lite som crazy scrapbook lady *s*.

Länk för er som inte kan se filmen i inlägget: http://www.youtube.com/watch?v=_duMORCX0EUSå till LO:n och kortet jag fick gjort då...


2 kommentarer:

Pixelit sa...

Hej!
Såg att du frågade i webmosterhelenes blog om var du kunde köpa dödskallepapperen,och jag tänkte tipsa dig på scrapbox.se som skulle få in dessa papper denna vecka tror jag bestämt.
Ha en fin vecka!

Sanna F sa...

Vilka fina kort du har gjort, och jätte fin layout också