lördag 26 maj 2007

Scraprummet dröjer

Jo, vi flyttade ju i mitten av april och scraprummet är nästan färdigt...NOT! Det är inte ens påbörjat. Det står fortfarande kartonger där minsann. Jojo...det som skulle bli det första att göras iordning i huset. Tsk tsk....

Jag tog så beslutet att flytta upp mina scrapprylar till köket (inte alla, det finns det inte plats för helt enkelt) och fortsätta som förr. Jag scrappar i köket alltså. Förhoppningsvis blir sambon så trött på situationen att rummet blir färdigt fortare *evil genious*.

Ni ska givetvis få följa resan från källarförråd till himmelskt scraprum här på bloggen och jag börjar med ett par före-foton.

Här är ena sidan av rummet. Den som kommer att bli sambons del. Han kallar det för arbetsrum. Tänk så missledda en del kan vara.
Marknivån går ungefär ett par decimeter under fönstret så lite isolering lär behövas. Himla snyggt proppskåp finns det också. *nickar*

Andra sidan av rummet, som kommer att bli min del. Fullbelamrad med kartonger och en massa annat har-inte-orkat-ta-reda-på-sedan-flytten-jox. Dekorativa *ehrm* rör längs väggar och tak.

Inga kommentarer: