lördag 15 december 2007

Möte för PN idag och många viktiga beslut togs. Bland annat att pärlor borde vara gratis och att pulvermos är en styggelse och borde förbjudas. Ok, det där sista är jag själv som tycker men icke desto mindre viktigt för det. Några dokument av viktig karaktär kunde också tecknas. Bland annat följande...4 kommentarer:

anaber sa...

Tack för idag, det var supertrevligt och kanongott! Roligt att se dokumenten färdigskrivna också. :-)

fanny sa...

Jag ääääälskar den första layouten... SÅ SNYGG!

jenny_li sa...

Hej - nu har jag hittat dig igen, hade slarvat bort din länk ett tag, men nuså är det ordning på virrtorpet igen! (Och ja, jag märkte att du flyttat, men jag hade slarvat bort dig redan innan dess, så jag kan inte skylla ifrån mig...)

Härliga LOs, jag går själv med värsta pysselabstinensen - har drivvis med roliga och nyinköpta prylar att leka med, men julskrället bara tar min tid i anspråk hela tiden... ;o)

Busiga titeln på den översta LOn - är den handskuren? Eller nää, du har såklart använt nån sån där snitsig maskin... *inser* Tokfin titel i alla fall! *diggar skarpt*

Och så blir jag kär i blombården på mitten-LOn, är det ett filtband också?? Just den har jag isf missat, men det är nog den finaste jag sett... *antecknar på inköpslistan*

Kram pårej!

Carcol sa...

Jenny_li: Titeln är några gamla bokstavsstickers jag hade i samlingen. De är från Polar Bear Press har jag för mig.

Blombården är ett band som jag fick i present av AC. Hon har visst köpt det hos Stellas har jag för mig. Det är väl inom kort bilavstånd från er?